Автор: Милан Фирфов Категорија: критика
ЈУГОСЛОВЕНСКА ПРАИЗВЕДБА ПО ОСУМНАЕСЕТ ГОДИНИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 04.05.1980