Автор: Викица Костоска Категорија: критика
МЛАДОСТ И ИСКУСТВО

Периодика: Нова Македонија Датум: 04.11.1992

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
РАЗЛИЧНИ ВРЕДНОСТИ
за концертот на пијанистката марша тодоровска и виолинистот никола станковиќ на скопско културно лето

Периодика: Вечер Датум: 08.07.1991

Автор: Снежана Чадиковска Категорија: критика
ИНДИВИДУАЛНИ ДОСТРЕЛИ
КОН ПОДИУМОТ НА МЛАДИ НА ОХРИДСКО ЛЕТО 90

Периодика: Нова Македонија Датум: 17.07.1990