Автор: Елени Новаковска Категорија: критика
ВЕЧЕР ЗА УЖИВАЊЕ И ЗА ИЗМАЧУВАЊЕ
Кон концертот на Македонската филхармонија, диригент Марко Летоња - Словенија, виолина Изабел Фауст - Германија

Периодика: Вест Датум: 12.02.2010