Автор: Елени Новаковска Категорија: критика
„РИГОЛЕТО“ СО МОЌНИ ВОКАЛИ
За „Риголето“ на Мајските оперски вечери со Марк Холанд во насловната улога и Ана Дурловски како Џилда)

Периодика: Вест Датум: 22.05.2007

Автор: Трена Јорданоска Категорија: критика
БЛЕСКАВО ОД АНА ДУРЛОВСКИ И МАРК ХОЛАНД
„Риголето“ од Џузепе Верди

Периодика: Дневник Датум: 18.05.2007