Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ДОБРИ ПРОФЕСИОНАЛЦИ … ВРЕМЕ НА ЗРЕЕЊЕ …

Периодика: Вечер Датум: 19.08.1985

Автор: Ѓоко Георгиев Категорија: критика
РАСПЕАНИОТ ЈАДРАН

Периодика: Нова Македонија Датум: 21.08.1964