Автор: Милан Фирфов Категорија: критика
ПРЕТЕЖНО СО МЛАДИ СОЛИСТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 13.03.1979

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ПРЕПОЛН САЛОН

Периодика: Вечер Датум: 03.03.1979