Автор: Викица Костоска Категорија: критика
ВО ЗНАКОТ НА ПОЗНАТИ УМЕТНИЦИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 31.07.1992

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
СИМПАТИЧНА СРЕДБА

Периодика: Нова Македонија Датум: 17.01.1963