Автор: Марија Т. Анастасовска Категорија: интервју
ДАМА КОЈА ГИ РАЗГАЛУВА СРЦАТА
пијанистката јасминка чакар - 35 години на музичката сценаа

Периодика: Вечер Датум: 15.08.1998

Автор: Марија Т. Анастасовска Категорија: интервју
ВО ПОТРАГАТА ПО ВОЛШЕБНИОТ СВЕТ
ЉУБОМИЕ БРАНЃОЛИЦА КОМПОЗИТОР И ПИЈАНИСТ - ОД НЕОДАМНА И ПОЕТ

Периодика: Вечер Датум: 12.10.1996

Автор: Марија Т. Анастасовска Категорија: критика
АКОРДИ НА НОВАТА МУЗИКА
лаф муабет со ... бодан арсовски најпопуларниот рок музичар

Периодика: Вечер Датум: 01.03.1996