Автор: Тина Иванова Категорија: критика
ЧУДЕН ЏЕЗ ОД ОПЕРСКИТЕ ГРЛА НА ВАСИЛИЧАРСКИОТ КОНЦЕРТ НА МОБ
гала-концерт во Македонската опера и балет

Периодика: Утрински весник Датум: 14.01.2009