Автор: Елени Новаковска Категорија: критика
УШТЕ ЕДНАШ ПЕРФЕКТНАТА ВЕСНА СО ЧО-ЧО- САН
За „Мадам Батерфлај“ на Мајските оперски вечери со Весна Гиновска - Илкова, Марчело Бедони од Италија и Јонуц Паску од Романија

Периодика: Вест Датум: 20.05.2005