Автор: Тина Иванова Категорија: критика
ИНТЕРЕСНА ЗАВРШНИЦА НА 27. „СКОПСКИ-ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ“
францускиот тапанар Ману Каче во Скопје го промовираше својот најнов албум „Плејграунд“

Периодика: Утрински весник Датум: 24.10.2008