Автор: Љубомир Бранѓолица Категорија: критика
ТАЛЕНТИРАНИ МЛАДИ УМЕТНИЧКИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 21.09.1993

Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
ПРИЈАТНИ МИГОВИ СО СКОПСКИТЕ УМЕТНИЦИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 05.08.1980

Автор: Милан Фирфов Категорија: критика
ЕДЕН ПИЈАНИСТИЧКИ И ЕДЕН ВОКАЛЕН РЕЦИТАЛ

Периодика: Нова Македонија Датум: 16.08.1979