Автор: Тина Иванова Категорија: критика
„ЗОДИЈАК“ НА СОНИ ПЕТРОВСКИ ЈА ВООДУШЕВИ ПУБЛИКАТА
отворање на „Денови на македонска музика“

Периодика: Утрински весник Датум: 21.03.2009