Автор: Тина Иванова Категорија: критика
КОМПОЗИТОРИТЕ ТВОРАТ, НО НИКОЈ НЕ ГИ ЕСАПИ
СОКОМ реагира

Периодика: Утрински весник Датум: 20.09.2008