Автор: Ѓурѓица Јовановска Категорија: критика
ДОМИНАНТНИ МОДЕРНИТЕ ТОЧКИ
за традиционалниот годишен концерт на балетскиот оддел при мбуц „илија николовски луј“ во скопје

Периодика: Вечер Датум: 21.05.1999

Автор: Љубомир Бранѓолица Категорија: критика
УБАВИЦАТА…СО МНОГУ ДОБЛЕСТИ
кон дипломската балетска претстава „убавицата и ѕверот“ на младата кореографка сања шутевска

Периодика: Вечер Датум: 27.12.1996