Автор: Милан Фирфов Категорија: критика
ГРСТ АПЛАУЗИ. КОН ПРЕТСТАВАТА „РИГОЛЕТО’ ВО КОЈА НАСТАПИЈА СОЛИСТИ ОД ИТАЛИЈА И ПОЛСКА

Периодика: Нова Македонија Датум: 01.06.1978

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
БЛЕСКАВО ГОСТУВАЊЕ

Периодика: Вечер Датум: 31.05.1978