Автор: Ѓоко Георгиев Категорија: критика
ВИСОКИ ПЕАЧКИ КРЕАЦИИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 23.10.1961

Автор: Ѓоко Георгиев Категорија: критика
ПРВИ РЕВИСКИ ЗВУЦИ И СВЕТЛИНИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 22.05.1961

Автор: Ѓоко Георгиев Категорија: критика
ВИСОКО ЕСТРАДНО НИВО

Периодика: Нова Македонија Датум: 01.02.1961