Автор: Владо Чучков Категорија: критика
НЕНАМЕТЛИВО МУЗИЦИРАЊЕ

Периодика: Вечер Датум: 17.08.1981

Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
УВЕРЛИВИ ЗНАЦИ НА УМЕТНИЧКО ЗРЕЕЊЕ
за солистичките настапи на пијанистот игор чавдарски и на гитаристот воислав ивановиќ на скопските музички подиуми

Периодика: Нова Македонија Датум: 04.02.1981

Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
ДВА КОНЦЕРТА-ДВЕ ВПЕЧАТЛИВИ СРЕДБИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 21.07.1978