Автор: Бранко Каракаш Категорија: критика
КОНЦЕРТ НА СКОПСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА ПОД ДИРИГЕНТСТВО НА ОСКАР ДАНОН

Периодика: Нова Македонија Датум: 13.01.1957