Автор: Валентина Тодоровска Категорија: критика
ОБОЖАВАМ ДА ЖИВЕАМ КАКО МИЛИОНЕРКА
Лилјана Петровиќ, актуелна менаџерка на Тоше Проески

Периодика: Утрински весник Датум: 09.11.2002

Автор: Ѓоко Георгиев Категорија: критика
ПОЗДРАВУВАМЕ ЕДЕН НАСТАП

Периодика: Нова Македонија Датум: 08.06.1963