Автор: Ѓоко Георгиев Категорија: критика
ОСТАНАВМЕ РАЗОЧАРАНИ…

Периодика: Нова Македонија Датум: 12.07.1962

Автор: Ѓоко Георгиев Категорија: критика
ВО ШИРОЧИНА – БЕЗ СООДВЕТЕН КВАЛИТЕТ

Периодика: Нова Македонија Датум: 21.01.1962