Автор: Јулијана Жабева Папазова Категорија: критика
ПОПУЛАРНА МУЗИЧКА ПРИКАЗНА
НОВОГОДИШЕН КОНЦЕРТ НА МАКЕДОНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА

Периодика: Дневник Датум: 28.12.2009

Автор: Јулијана Жабева Папазова Категорија: критика
ДУХОВНА АТМОСФЕРА НА ПРАЗНИЧНИОТ КОНЦЕРТ
БОЖИКЕН КОНЦЕРТ НА КАМЕРНИОТ ОРКЕСТАР СКОПСКИ СОЛИСТИ

Периодика: Дневник Датум: 11.01.2008

Автор: Т.Титизов Категорија: критика
РАМНИШТЕ НА ОПАСЕН ПРОВИНЦИЈАЛИЗАМ?

Периодика: Нова Македонија Датум: 04.03.1965

Автор: Т. Титизов Категорија: критика
ОБНОВЕНАТА „КОПЕЛИЈА“

Периодика: Нова Македонија Датум: 16.05.1963