Автор: Лејла Сабит Категорија: критика
КАКО ЅВЕЗДА САМО ДОБИВАМ
вадим рјепин, мега ѕвезда на охридско лето, ексклузивно за „вечер“

Периодика: Вечер Датум: 07.08.1998