Автор: Снежана Чадиковска Категорија: критика
ИНДИВИДУАЛНИ ДОСТРЕЛИ
КОН ПОДИУМОТ НА МЛАДИ НА ОХРИДСКО ЛЕТО 90

Периодика: Нова Македонија Датум: 17.07.1990

Автор: Бранко Каракаш Категорија: критика
ПРВ КАМЕРЕН КОНЦЕРТ НА СКОПСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА

Периодика: Нова Македонија Датум: 17.04.1957