Автор: Бојан Ортаков Категорија: критика
ИМПРЕСИВНО ЗВУКООФОРМУВАЊЕ
кон настапот на гудачкиот квартет мојзес од чешкословаачка и солистот стојан димов - кларинет од скопје

Периодика: Нова Македонија Датум: 16.04.1991