Автор: Милан Фирфов Категорија: критика
ДВЕ УСПЕШНИ ПРЕТСТАВУВАЊА

Периодика: Нова Македонија Датум: 05.11.1980

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
НЕНАМЕТЛИВО И ЧЕСНО МУЗИЦИРАЊЕ

Периодика: Вечер Датум: 23.10.1980