Автор: Јане Коџабашија Категорија: критика
ТИВОК И СКРОМЕН ПОЧЕТОК

Периодика: Нова Македонија Датум: 15.05.1981

Автор: Цветанка Зојчевска Категорија: интервју
ОД КУМАНОВКА ДО КАПИДАН

Периодика: Вечер Датум: 10.12.1977