Автор: Тодор Скаловски Категорија: критика
ПРВАТА НАГРАДА ЈА ОСВОИ КУД „ОРЦЕ НИКОЛОВ“

Периодика: Нова Македонија Датум: 04.07.1960

Автор: Тодор Скаловски Категорија: критика
УСПЕШЕН НАСТАП НА КУД „ВЛАДО ТАСЕВСКИ“

Периодика: Нова Македонија Датум: 23.06.1960