Автор: Бранислав Пешев Категорија: критика
ПРИЈАТЕН ЕФЕКТ СО СКРОТЕНА АВАНГАРДНОСТ

Периодика: Вечер Датум: 29.05.1969

Автор: С.Г. Категорија: критика
НЕЗАБОРАВЕН КОНЦЕРТ НА „ЗАГРЕБСКИ СОЛИСТИ“

Периодика: Нова Македонија Датум: 14.05.1967