Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ВРВНА УМЕТНИЧКА КРЕАЦИЈА

Периодика: Нова Македонија Датум: 25.04.1969

Автор: Н.Н. Категорија: критика
НОВА КОРЕОГРАФИЈА

Периодика: Нова Македонија Датум: 17.09.1967