Автор: Веселинка Бабамова Категорија: критика
ПОД ОЧЕКУВАЊАТА

Периодика: Нова Македонија Датум: 19.05.1984

Автор: Димитрија Бужаровски Категорија: критика
ПРИЈАТНО ДОЖИВУВАЊЕ

Периодика: Вечер Датум: 04.05.1973

Автор: Љубомир Бранѓолица Категорија: критика
СЕНЗАЦИОНАЛНА ПРЕТСТАВА НА БУКУРЕШКИОТ БАЛЕТ

Периодика: Вечер Датум: 17.07.1968