Автор: Валентина Тодоровска Категорија: критика
МОЌНАТА СУГЕСТИЈА НА ИЗВОНРЕДНАТА ИНТЕРПРЕТАТОРКА
сеќавање на сашка петковска

Периодика: Утрински весник Датум: 27.08.2010