Автор: Н.Н. Категорија: критика
УБАВ ГЕСТ

Периодика: Нова Македонија Датум: 27.10.1984

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ПОЛЕТНО МУЗИЧКО ИСКАЖУВАЊЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 26.07.1964

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ТРЕТИОТ КОНЦЕРТ НА ФИЛХАРМОНИЈАТА

Периодика: Нова Македонија Датум: 27.01.1963