Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ОЧЕКУВАНА ЕРУПЦИЈА ОД ВООДУШЕВУВАЊА
ЗА КОНЦЕРТОТ НА СТЕФАН МИЛЕНКОВИЌ ВО МНТ

Периодика: Вечер Датум: 26.05.1987

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
СВЕЧЕН ФИЈАСКО

Периодика: Нова Македонија Датум: 11.12.1965

Автор: Драгослав Ортаков Категорија: критика
КОНЦЕРТ НА КАМЕРНИОТ ОРКЕСТАР ПОД ДИРИГЕНТСТВОТО НА ВАСИЛ СТЕФАНОВ

Периодика: Македонско радио - Радио Скопје Датум: 01.04.1958