Автор: Бранко Глигоров Категорија: критика
КОНЦЕРТОТ СО АЛДУЛЕСКУ

Периодика: Нова Македонија Датум: 19.11.1968

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
НАСТАП НА КАМЕРНИОТ ОРКЕСТАР НА ФИЛХАРМОНИЈАТА НА СРМ

Периодика: Нова Македонија Датум: 24.10.1964