Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
НАГЛАСЕНО КРЕАТИВЕН ДУХ
кон концертот на македонската филхармонија, рамзи јаса - пијано, диригент саша николовски ѓумар

Периодика: Нова Македонија Датум: 23.02.2000