Автор: Н. М. Категорија: Осврт
ВРЕМЕТО ГИ ПОКАЖУВА ВРЕДНОСТИТЕ

Периодика: Нова Македонија Датум: 31.03.1971

Автор: Бранко Каракаш Категорија: критика, друго
СЛАБА ПОСЕТА НА КОНЦЕРТИТЕ НА ДОМАШНИТЕ РЕПРОДУКТИВЦИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 06.01.1958