Автор: О.Б. Категорија: критика
РОКЕРСКО СТУДЕНИЛО

Периодика: Нова Македонија Датум: 29.03.1987

Автор: М. Маневски Категорија: Осврт
КОНЦЕРТИ ЗА ПОБРОЈНА ПУБЛИКА

Периодика: Нова Македонија Датум: 14.11.1976

Автор: Димитрије Бужаровски Категорија: Осврт
ВО ГРАНИЦИТЕ НА ОЧЕКУВАЊАТА

Периодика: Нова Македонија Датум: 31.10.1976

Автор: Димитрије Бужаровски Категорија: Осврт
ЛЕТО ИСПОЛНЕТО СО АКТИВНОСТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 03.09.1976

Автор: Димитрије Бужаровски Категорија: Осврт
ЗБОГАТЕНО И РАЗНОВИДНО

Периодика: Нова Македонија Датум: 20.06.1976