Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ПРЕГОЛЕМИ ОЧЕКУВАЊА
кон концертот на македонската филхармонија, диригент вероника дударова, солист благоја димчевски

Периодика: Вечер Датум: 17.03.1981