Автор: Марко Коловски Категорија: критика
НЕИСПОЛНЕТИ ОЧЕКУВАЊА
кон настапите на гудачкиот квинтет „цирих“ и на Младинскиот камерен оркестар

Периодика: Нова Македонија Датум: 06.08.1996

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ПРИСУСТВО НА ДОБАР ВИОЛИНИСТ

Периодика: Нова Македонија Датум: 17.05.1973

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ПОЛНОКРВНИ ИСПОЛНЕНИЈА

Периодика: Нова Македонија Датум: 18.10.1969

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
МОЦАРТОВА ВЕЧЕР

Периодика: Нова Македонија Датум: 26.11.1967