Автор: Роза Нолчева Категорија: критика
ЕНТУЗИЈАЗАМ И ЕНЕРГИЈА НА ПОДИУМОТ
концерт на пијанистот симон трпчески

Периодика: Дневник Датум: 31.03.2000