Автор: Ратка Димитрова Категорија: критика
ВИСОКИ МУЗИЧКИ ДОСТРЕЛИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 24.03.1984

Автор: Бранко Глигоров Категорија: критика
ФИЛХАРМОНИЈАТА НА СРМ ЈА ВООДУШЕВУВА ПУБЛИКАТА

Периодика: Нова Македонија Датум: 03.09.1968

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
МОШНЕ УСПЕШНО ДЕБИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 10.04.1968