Автор: Ангелина Димоска Категорија: критика
ЗАПЛЕТКАНИОТ БАРТОК МАЗНО ОТПЛЕТКАН ОД ФИЛХАРМОНИЈАТА
роденденски концерт на македонската филхармонија

Периодика: Нова Македонија Датум: 27.11.2010

Автор: Ангелина Димоска Категорија: критика
ПАМЕТНА МУЗИЧКА ИГРА СО ХОРОСКОПСКИТЕ ЗНАЦИ
ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКАТА МУЗИКА

Периодика: Нова Македонија Датум: 21.03.2009

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ШЕСТИ КОНЦЕРТ НА ФИЛХАРМОНИЈАТА НА НРМ

Периодика: Нова Македонија Датум: 27.02.1962