Автор: Стојче Тошевски Категорија: критика
СТУДИОЗНО И ДОБЛЕСНО
кон концертот на ансамблот за современа музика, диригент саша николовски ѓумар, „охридско лето 99“

Периодика: Нова Македонија Датум: 17.08.1999

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ТРЕТИОТ КОНЦЕРТ НА ФИЛХАРМОНИЈАТА

Периодика: Нова Македонија Датум: 27.01.1963