Автор: Слаѓана Јовановиќ Категорија: критика
ВО ЕХО НА БАЛКАНСКАТА СОРАБОТКА
МОЦАРТОВИОТ „РЕКВИЕМ“ НА МАКЕДОНСКАТА ФИЛХАРМОНИЈА

Периодика: Дневник Датум: 28.12.2001

Автор: Димитрије Бужаровски Категорија: критика
ПРИЈАТНО ДОЖИВУВАЊЕ, А МЛАК АПЛАУЗ

Периодика: Нова Македонија Датум: 08.10.1981

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ПОТЕГ СО РЕЛАТИВНО УСПЕШНИ РЕЗУЛТАТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 01.07.1973

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ЗА ОВА И ОНА И ЗА ФЛЕЈТИСТОТ НИКОЛА АТАНАСОВ

Периодика: Нова Македонија Датум: 28.11.1972