Автор: Костадин Костадиновски Категорија: критика
МОЦАРТОВАТА ВЕЧЕР-ИЗРАЗ НА ВЕЛИЧЕНСТВЕНАТА УБАВИНА НА ДУХОТ
КОНЦЕРТИ

Периодика: Нова Македонија Датум: 12.04.2006

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ПРОМАШЕНА ЦЕЛ

Периодика: Вечер Датум: 10.05.1993