Автор: Марко Коловски Категорија: критика
ОВАЦИИ ЗА ТРОЈЦА МЛАДИ ПИЈАНИСТИ
по концертот на пијанистите настевски, костова и трпчески

Периодика: Нова Македонија Датум: 10.03.1999

Автор: Димитрије Бужаровски Категорија: критика
НАСПРОТИ МИТОТ

Периодика: Нова Македонија Датум: 27.01.1982