Автор: К.Г. Категорија: критика
ВИСОК ПРОФЕСИОНАЛИЗАМ: ВАНЧО ЧАВДАРСКИ ЗА СВОИТЕ ВПЕЧАТОЦИ ОД ГОСТУВАЊЕТО ВО СОВЕТСКИОТ СОЈУЗ

Периодика: Нова Македонија Датум: 05.09.1965