Автор: Елени Новаковска Категорија: критика
ВИСТИНСКО УЖИВАЊЕ НА „АИДА“
КАТЕРИНА КИПРОВСКА - БАЛЕРИНА И ДИРЕКТОР НА МАКЕДОНСКИОТ БАЛЕТ

Периодика: Вест Датум: 07.06.2005