Автор: Владо Чучков Категорија: критика
РАЗЛИЧНИ ИЗВЕДУВАЧКИ НАСОКИ И РЕЗУЛТАТИ
за концертите на блејн л. рајнингер и „ардити“ квартетот, во рамките на „синтезис“

Периодика: Вечер Датум: 10.05.1995

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
ПОПАТНИ РЕТРОСПЕКЦИИ БЕЗ ОБВРСКА

Периодика: Нова Македонија Датум: 29.05.1961

Автор: Владо Чучков Категорија: критика
РАБОТНО-СТУДИСКА АТМОСФЕРА

Периодика: Нова Македонија Датум: 24.05.1961